Bli medlem!


Dersom du er musiker er du hjertelig velkommen til å joine oss i adlibjazz.no. Det første du gjør er å fylle inn søknadsskjemaet som ligger på nettet, og å spille inn en treminutters jam som vi så vil analysere. Denne jammen, som altså gjerne må være solo, men som du likevel kan gjøre sammen med opp til tre andre, må være i videoformat. Våre folk vil så bedømme ditt nivå, og du vil få en ranking deretter. Denne rankingen viser i hvilke rom du vil kunne spille.

Det høres kanskje merkelig ut, men vi er nødt til å unngå at rene amatører logger seg på proffnivå. For alle som er i jammen må ha samme nivå. Dette er ikke gjort for å ekskludere noen, men det sier seg selv at en musiker i toppklassen ikke vil ha glede av å spille med en ren amatør.

Vi har for tiden tre klasser, utenom eliteklassen. Og når det gjelder eliteklassen, så er dette beregnet for verdensklassemusikere som vil bli spesielt invitert.

Legg merke til at en musiker fra en toppklasse likevel kan velge å jamme i nedre klasser, men en musiker fra en lavere klasse aldri vil kunne komme inn i et rom av en høyere klasse på eget initiativ. Som du ser er dette meget spennende ting som fungerer utrolig godt i praksis.

En spennende funksjon for våre musikermedlemmer er at de kan gå inn i spesielle undervisningsrom er de gir musikktimer til andre. All betaling behandles av oss, og læreren vil få betalt umiddelbart. En fantastisk nyskapning som er i ferd med å ta helt av akkurat nå. For du kan altså sitte på gutterommet i Mo i Rana og få toppleksjoner fra en lærer i Berkeley, USA.