Adlibjazz

 

Adlibjazz er Norges første jazzklubb på nettet. Det er hovedsaklig to typer jam-sessions vi driver, og det er jam-sessions der alle musikerne er i samme rom, og jam-sessions der alle musikerene er spredt ut over hele verden.

 

Denne spesielle ideen, eller dette spesielle opplegget, åpner for en rekke spennende muligheter. For det første handler det om den atmosfæren musikerne har i det rommet de jammer i, enten det er et reelt rom eller et virtuelt rom. Det virtuelle jam-sessionrommet åpner selvsagt opp for at det blir mye lettere for musikere å komme sammen og spille, uansett hvor man er. Dette gjør det også mye lettere å få tak i virkelig topp musikere, musikere i verdensklassen, for en slipper lange reiser, og dagesvis med jobbing. Vi har mange eksempler på musikere som popper inn til en jam på tyve minutter, og ingenting mer. Musikerne får betalt etter avtale, men også etter tid.

 

Andre ting vi gjør er altså å invitere musikere til spesielle “rom” der vi arrangerer jamsessions. Dette er alltid spesielle rom, gjerne rom der det ikke er vanlig å spille musikk. Det kan også dreie seg om utendørarenaer. Vi har også rom som er åpne 24 timer i døgnet, rom der hvem som helst kan logge seg på når som helst, for å jamme med den som måtte være der akkurat da.

 

Vi har også mulighet til koble sammen musikklærer og elever i virtuelle videorom, en funksjon som er utrolig populær både blant musikere og elever. Musikerne kan tjene penger på musikktimer uten å måtte gå ut av huset, og elever har tilgang på akkurat den læreren de ønsker, fra over hele verden!

Dette er adlibjazz.no, en nyvinning innen jazz, musikk, internett og kommunikasjon. Støtt våre sponsorer i Spilleautomatene AS om du liker siden.